Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA “DİKKAT VÜCUDUNUZ KONUŞUYOR! BEDEN DİLİ EĞİTİMİ ” SEMİNERİ DÜZENLENECEK

  • 13.03.2017

 Odamız tarafından, üyelerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen eğitim programları kapsamında, ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ve İZGÖREN AKADEMİ İşbirliği ile “DİKKAT VÜCUDUNUZ KONUŞUYOR BEDEN DİLİ EĞİTİMİ ” konulu eğitim verilecektir.

 
İzgören Akademi Eğitmeni Ece Üvey tarafından verilecek eğitim, 15 Mart Çarşamba günü Saat 19.00’da  Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda yapılacaktır.
 
Eğitim’in içeriği;  İletişimin Üç Boyutu, Söz, Ses ve Beden Dilinin Kullanımı, Beden Dili Uygulaması, Ellerin Verdiği Mesajlar,  Bacaklar, Gözler, Renklerin İş dünyasındaki kullanımı, Beden Dili ve Kültürel Farklılıklar başlıklı konular yer alacaktır.
 
Bu eğitim sayesinde, Beden Dili işaretlerini doğru olarak okumakla kalmayacak, aynı zamanda İletişim esnasında vermek istediğiniz mesajı etkili bir şekilde verebilmek için Beden Dili İşaretlerini doğru olarak kullanacaksınız. Beden Dili bilgisini doğru kullanarak Kariyerinizde, İlişkilerinizde ve Kişisel Yaşamınızda nasıl başarılı olabileceğinizi öğreneceksiniz.
 
Bedenlerimizin kendilerine ait bir dilleri vardır ve beden dili hareketleri ve anlamları her zaman nazik değildir. Kullandığınız beden dili, beden dili okuma teknikleri ile kim olduğunuz hakkında alıcıya bir takım mesajlar verebilir.
 
Eğer konu bu ise, başlamanın zamanı geldi, çünkü yanlış vücut dili kullanarak kariyerinizi sabote ediyor olabilirsiniz. Gelin bu soruların cevaplarını birlikte arayalım.
 
Eğitim ücretsiz olup, eğitime katılmak isteyenlerin Ödemiş Ticaret Odası’na kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
 
(Bilgi için Tel: 543 11 68) 
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA “DİKKAT VÜCUDUNUZ KONUŞUYOR! BEDEN DİLİ EĞİTİMİ ” SEMİNERİ DÜZENLENECEK

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam