ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

• 09.03.2017
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Şener Kırsoy, Melih Kamil Dolaylarlı ve Genel Sekreter Emre Çiftçi 9 Mart Perşembe günü odamız üyelerinden Niyazi Murat Dumalı-Eriş Prefabrik Yapı,Bünyami Yılmaz Osmanlı Yapı,Halil Akgün-Vesta GYO,İnci Sigorta Acenteliği-Anıl Gürel,Harun Kapucu-Kapucular Tarım Ltd.Şti.- Firmalarının iş yerlerini ziyaret etti.
Yapılan ziyaretlerde firma temsilcileri ile bir araya gelerek sektör ve oda ile ilgili üyelerin talepleri dinlendi.Başkan Rıfat ERİŞ oda faaliyetleri ile ilgili üyelere bilgiler aktardı.Odamızda düzenlenen eğitim ve seminerler hakkında detaylı bilgiler verilerek katılım taleplerinde bulunuldu.Firma yetkilileri sektörde yaşadıkları sıkıntıları ve Odadan beklentilerini dile getirerek, Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR