Haberler

MOZAMBİK TİCARET HEYETİ H.K.

  • 04.04.2017

 Değerli Üyelerimiz;

 
T.C.Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB İzmir Kuzey Müdürlüğü
 
Sayı  :54574702-724.01-E.1936
 
Konu :Mozambik Ticaret Heyeti
 
MESLEK KURULUŞLARINA
 
İlgi: 10.03.2017 tarihi ve 53654767 –TİM.00GSK.PAZGİR.2017/215-698-4345 Sayılı yazısı
 
İlgide kayıtlı yazıda belirtildiği üzere Türkiye ihracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 10-12 Mayıs 2017 de Mozambik’e yönelik ticaret heyeti düzenlenecek olup başkent  Maputo şehrini kapsayacak söz konusu organizyanda,iş gezilerinin  yanısıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.
 
Bu çerçevede ilgili yazıda belirtilen sektörler yer alan ve oluşacak ticari heyete katılmak isteyen işletmelerin 14 Nisan 2017 mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
 
Bahse konu ticari iş gezisine ilişkin bilginin kuruluşumuza  üye işletmelere iletilmesi hususunda bilgi ve gereğini rica ederim.
 
İlgi yazıya istinaden;
 
 
T.C.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri
 
Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı
 
Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve THY işbirliği ile 10-12 Mayıs 2017’de Mozambik'e yönelik ticaret heyeti düzenlenecek olup başkent Maputo şehrini kapsayacak söz konusu organizasyonda iş gezilerinin yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan nitelikli iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.
 
Pazar payımızın artırılması ve Mozambik'e yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyetimize Petrol Yağları, Mineral Yakıtlar, Makine Aksam ve Parçaları (Ağır iş makinaları ile cihazlarının aksam, parça ve aksesuarları), Maden Makinaları, Otomotiv Ana ve Yan Sanayi (Motorlu taşıtların aksam, parça ve aksesuarları, otomobil lastikleri), Elektrik-Elektronik (Elektrik konvertisörleri, Elektrikli cihazlar, Aydınlatma), İşlenmemiş Alüminyum, Alüminyumdan Eşyalar, Kablolar (izole edilmiş teller, fiber optik kablolar), Hububat (Buğday, pirinç), Hayvansal ve Bitkisel Katı ve Sıvı Yağlar, Dondurulmuş Balık, Kimya Sanayi (Azotlu mineral ve kimyasal gübreler), Demir Çelik (Demir veya çelik çubuklar, demiryolu hattı malzemesi, inşaat ve inşaat aksamı, vb.), Tekstil (Tekstil Ürünleri ve Kullanılmış Giyim Eşyası), Mobilya, Çimento, Seramik ve İlaç, sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve/veya ihraç eden veya Enerji, Balıkçılık ve Deniz Ürünleri sektörlerinde Mozambik’e yatırım yapmayı düşünen firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.
 
Bu çerçevede, azami 35 katılımcıdan oluşacak bahse konu heyete katılmak isteyen firmaların http://bit.ly/2moAEyq adresindeki başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 14 Nisan 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuruda bulunmaları; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, konaklama, toplantı, transfer ve vize işlemleri (Tüm Pasaport hamilleri vizeye tabidir.) ile ilgili giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (Iban No: TR63 0001 5001 5804 8000 9986 04), Dolar hesabına 1.100.- USD (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları gerekmektedir.
 
Nitelikli bir heyet programının gerçekleşmesi ve beklentilerin karşılanması adına eksiksiz doldurulan başvurular ile ödemelerin son başvuru gününden önce yapılması büyük önem arz etmektedir.
 
Bilgilerinize sunarız;
MOZAMBİK TİCARET HEYETİ H.K.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam