SÖKE HAYVAN KESİM YERİ YAPIMI HAKKINDA DUYURU

• 10.08.2016

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 13.07.2016 tarih ve 13447 sayılı Odamıza gelen yazıda;

Söke Ticaret Odası’ndan TOBB’ne intikal eden 17.05.2016 tarihli ve 970 sayılı yazısına atfen; yaz aylarında ilçede nüfus yoğunluğu yaşandığı, et tüketiminin oldukça fazla olduğu, ilçede büyük ve küçükbaş hayvan potansiyelinin de yüksek olduğu, ilçede modern, sağlıklı ve düzenli çalışan hayvan kesim yeri bulunmadığı, bu konuda belediye tarafından tahsis edilecek alan üzerine bir mezbahanın kurulabilmesi için çalışmalar yapıldığını söz konusu mezbaha yapımının yap-işlet modeli kapsamında ilçede yatırım yapabilecek yatırımcı ve girişimcilere ihtiyaç olduğu belirtilmiştir.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.

İletişim Bilgisi