Haberler

TÜRKİYE – İRAN TARIMSAL İŞ FORUMU

  • 14.07.2016

 Sayın Üyemiz; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) aldığımız 13.07.2016 tarih ve 0411/13440 sayılı yazıda, İran Tarımsal Seferberlik Bakanı Mahmoud Hojjati’nin, beraberinde özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile birlikte, 19 – 21 Temmuz 2016 tarihlerinde, Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecekleri bildirilmiştir.

 
Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 19 Temmuz 2016 tarihinde, TOBB Sosyal Tesisleri 1-2-3 nolu salonlarında, iki ülkenin Tarım Bakanları ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla, Türkiye – İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirileceği belirtilmiştir. İş Forumunun ardından isteyen üyelerimizin, katılımcı İran firmalarıyla ikili görüşme gerçekleştirebilecekleri belirtilmiştir.
 
Etkinliğin programı ve firma listesi ekte sunulmuştur. Gerçekleşebilecek güncellemelere karşı, program ve firma listesine, TOBB web sitesi “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyuruları – İran” bölümünden de ulaşılabilineceği belirtilmiştir.
 
İkili görüşme gerçekleştirmek isteyen üyelerimizin, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirterek, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB’a iletmeleri (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) gerekmektedir.
 
 
 
Katılım Formu ve Program için tıklayınız.
 
http://www.tobb.org.tr/UlkeRehberi/Sayfalar/iran.php 
TÜRKİYE – İRAN TARIMSAL İŞ FORUMU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam