Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI RIFAT ERİŞ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

  • 17.04.2017

 Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, 17.04.2017 Pazartesi Günü Ödemiş Ticaret Odası Salonunda, ilçede bulunan Basın Mensupları ile Kahvaltı Programında bir araya geldi. Programa Ödemiş Küçük Menderes Gazetesi Genel Koordinatörü İsmail KEÇECİ, Haber Muhabiri Turgay Konuralp Ödemiş Cephe Gazetesi Muhabirleri Özlem Yamantürk ve Başar Uçar, Kent Gazetesi Muhabiri Ayşe Akyüz, Doğan Ajans Muhabiri Yüksel Balcı, Yerel Güç Muhabiri Gamze Onan ve Bölge Ekspress Gazetesi Yöneticisi Nazif Harupcu katıldı.

 
Oda Başkanı Rıfat Eriş; “Basın Mensuplarına Ödemiş Ticaret Odasının Faaliyetleri, yapılması planlanan Projeler hakkında, yeni yönetim ve meclis hakkında bilgiler verdi.
 
 Odamız faaliyetlerinden kısaca bahseden Rıfat Eriş; "Üyelerimizin beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmek amacıyla mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesi için eğitim, organizasyon ve seminerler düzenliyoruz. Hazırladığımız projelerle birlikte Odamızın kurumsal gelişimine büyük önem veriyoruz. Bizler, sanayicisi ile esnafı ile ilçemizin ekonomik ve sosyal refahı için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
 
Davetimizi kabul ettiğiniz için siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunarım. Ödemiş’imizin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan sizlersiniz. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren sizlerin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdiğiniz mücadele takdire şayandır. Her konuda bizlere destek olan başta değerli Üyelerimiz olmak üzere Meslek Komitelerimize, Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve siz değerli Basın Mensubu arkadaşlarımıza müteşekkiriz" dedi.  
 
Basın Kahvaltı Organizasyonu; Basın Mensuplarının Odamız Başkanı Rıfat Eriş’e yönelttikleri sorularla sona erdi.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI RIFAT ERİŞ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam