EBSO İLE AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMALARIMIZ YAPILDI

• 11.04.2017

EBSO ile Akreditasyon Kıyaslama Çalışmalarımız Yapıldı

Akredite odaların karşılıklı kıyaslama çalışmaları kapsamında Ödemiş Ticaret Odası olarak Ege Bölgesi Sanayi Odası ile karşılaştırma çalışmaları yapıldı.

10.04.2017 tarihinde EBSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen çalışmamızda Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Rıfat ERİŞ,Genel Sekreter Emre ÇİFTÇİ,Akreditasyon Sorumluları Begüm KIRKAN ve Adnan BENGİ katılım sağladı.Kıyaslama konuları olarak “Haberleşme ve Yayınlar” ve “Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kullanımı” ana başlıkları ve alt kırılımları ele alındı.EBSO olarak Kalite Sistem Şefi Gül ERTAN,Kurumsal İletişim Müdürü Feriha AKIN ve Bilgi Teknolojileri Müdürü Ersin KAHRAMAN’ın katılım sağladıkları toplantılarda bilgilendirmelerde bulundular.
EBSO İLE AKREDİTASYON KIYASLAMA ÇALIŞMALARIMIZ YAPILDI