ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI RIFAT ERİŞ, İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETTİ.

• 24.04.2017

24 Nisan 2017 Pazartesi günü Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Rıfat Eriş, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile bir araya geldi.

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ın makamında gerçekleşen ziyarette İZTAV ile ilgili Gölcük, Bozdağ ve Birgi'nin İzmir Turizmi içinde önemli bir paya sahip olmasından dolayı konunun gündem maddesi olarak alınması ile ilgili ve Odanın diğer faaliyetleri hakkında görüşmeler yapıldı.