ÖDEMİŞ TİCARET ODASI'NDA AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA SEMİNERİ DÜZENLENECEK.

• 25.04.2017

Akrabalık ilişkilerinin ön planda olduğu bir yapı olan aile şirketlerinde ailenin ve şirketinin kurumsallaşması önemli ve stratejik konudur.
Ödemiş Ticaret Odası olarak bizde bu ihtiyaçtan hareketle aile şirketi üye firmalarımızın temsilcilerine 10 Mayıs 2017 tarihinde 19.00-21.00 saat aralığında Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma Semineri" vereceğiz.
Semineri Ege ve Akdeniz Bölgesinin öncü yönetim danışmanlığı şirketi Türev Danışmanlık Kurucusu, Grup Başkanı ve Stratejik Yapılandırma Danışmanı Bülent Orta, Türkiye genelinde kurumsallaşma hizmeti verdikleri 350 şirkette elde ettiği deneyimleri ile siz saygıdeğer üyelerimizle paylaşacak.
Bu seminere katılan aile şirketi mensubu katılımcılar seminerin sonunda;
-Aile Şirketlerinde kurumsallaşmanın adımları hakkında bilgiler elde edecekler.
-Aile Şirketlerinde kurumsallaşmanın önündeki engelleri fark etmiş olacaklar.
-Aile şirketinin kurumsallaşma sürecindeki yaşanabilecekler hakkında fikir edinecekler.
-Aile anayasası konusunda temel bilgiler öğrenecekler.
İlgilenen tüm üyelerimizi bekleriz.