Programlama Süreci Hakkında

• 26.04.2017

Değerli Üyelerimiz;

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan TOBB’ne gelen yazıda, Avrupa Birliği ve Türkiye Mali İşbirliği çerçevesinde hazırlanmış olan “Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı” 2014-2020 yıllarını kapsamakta olup, ülkemizde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın AB Mali Programları Daire Başkanlığı tarafından yürütülmektedir.

Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı’nın “İmalat Sanayii, Araştırma ve Geliştirme ile Teknoloji Tranferi ve Ticarileşme” faaliyet alanlarında 06 Nisan 2017 tarihi itibariyle Proje Teklif Çağrıları açılmış olup, söz konusu çağrının son başvuru tarihi 09 Haziran 2017 olarak belirlenmiştir.

Söz konusu proje teklif çağrıları ile ilgili detaylı bilgiye TOBB’nin http://tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2560&Ist=DuyurularListesi internet adresinden ulaşılabilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Programlama Süreci Hakkında