ÖDEMİŞ TİCARET ODASI 27.04.2017 HAFTALIK ÜYE ZİYARETLERİ

• 27.04.2017

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş,Başkan Vekili Mustafa Şener Kırsoy,Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Surav ve Genel Sekreter Emre Çiftçi 27 Nisan 2017 Perşembe günü Ödemiş’te faaliyet gösteren üyelerimizden Candemir Ziraat Aletleri-Gürbüz Candemir,Gençsan-Hasan Yıldızbaş,Yılmaz Pakkan Pakçelik Döküm Ltd.Şti. ve Özbil Tarım Ürünleri Ltd.Şti. firmalarına işyerlerinde ziyaretlerde bulundular

Yapılan ziyarette firma temsilcileri ile bir araya gelerek sektör ve Oda ile ilgili üyelerin talepleri dinlendi. Oda faaliyetleri ile ilgili üyelere bilgi aktarıldı.Grüşmede, firma yetkilileri Sektörde yaşadıkları sıkıntıları ve Odadan beklentilerini dile getirerek, Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini bildirerek teşekkürlerini ilettiler.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI 27.04.2017 HAFTALIK ÜYE ZİYARETLERİ