Ödemiş Ticaret Odası Olivtech-7. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı’ına katıldı

• 02.05.2017

Ödemiş Ticaret Odası Olivtech-7. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarıına katıldı.

29 Nisan 2017 Cumartesi günü  Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ,Genel Sekreter Emre Çiftçi ve Oda Üyeleri ile birlikte fuara katılım sağladılar.26-29 Nisan 2017 Tarihleri arasında İzmir Fuar alanında “Gurme İzmir” başlığı altında süt, süt ürünleri, fermente ürünler ve teknolojileri,Olivtech-7. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ve Ekoloji İzmir-8. İzmir Organik Ürünler Fuarı düzenlendi. 336 firmanın stand açtığı fuarda katılım yoğunluğu dikkat çekti.

Oda Başkanı Rıfat ERİŞ ve oda üyeleri aralarında bir çok yabancı firmalarında bulunduğu faur alanında sektörel gelişimler hakkında bilgiler edindiler.Başkan Rıfat ERİŞ standlarda yer alan üyerini tek tek ziyaret ederek fuar ile ilgili bilgiler aldı.Başkan Eriş fuar ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak katılan üyelerin fuardan memnun kaldıklarını belirterek,bu tür fuarların firmalara üretim ve pazar anlamında katkılarda bulunduğunun dikkatini çekti. Oda olarak yıl içinde bir çok farklı sektörlerde de fuar organizasyonları düzenleyerek üyelerimize hizmet etmeye devem edeceğiz dedi.