Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GARANTİ MARKA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

  • 04.05.2017
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası, İlçemizin öne çıkan ürünlerini marka haline getirmek için gerekli çalışmalara devam ediyor. 03.05.2017 Çarşamba günü Ödemiş Ticaret Odası Toplantı salonunda Süt ve Süt Ürünleri İhtisas Komisyonu toplandı. Toplantıya Süt ve Süt Ürünleri İhtisas Komisyonu Üyeleri, Oda Başkanımız Rıfat Eriş ve Akreditasyon Danışmanımız ve Marka Patent Vekili Önder Aydın katıldı. Garanti Marka Ürünleri Teneke Tulum Peyniri ve Tulum Loru için Teknik Şartname hakkındaki detaylar görüşüldü.

Süt ve Süt ürünleri için marka değerinin tescillenmesi ve korunması çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Oda Başkanı Rıfat Eriş; “Gıdanın hem insan sağlığını, hem de insanın yaşam kalitesini etkilemesi sebebiyle gıda ürünlerinin markalaşması önemli bir adım olacaktır.Garanti Markası odamız kontrolünde kent markası oluşturmak için tescil ediliyor. Marka olunduğu zaman ürünler veya hizmetler diğerlerine

oranla daha çok talep görür çünkü marka sloganından kalitesine kadar kendini ispatlamıştır.

 Garanti markası Markayı yaratan fikir ve uygulamaların, bir firmanın kişiliğini, gelecek projelerini, sektördeki konumunu tümden belirleyecek konumda olması markalaşma anlayışını daha da ön plana çıkaracağı artık kesinleşmiş durumda. Markalaşmanın önemini arttıran şeyler sadece bir firmanın kendi ürününü tutundurma çabalarının bir sonucu olarak görülmemelidir. Firmanın ya da sektörün dışında oluşan kimi gelişmeler de markalaşmaya yaşamsal önem arz etmektedir. Bu tarz gelişmeler hem iç hem de dış pazarlarda rekabeti daha da körükleyecek, bu da elbette markalaşan veya marka yaratan firmaların bir adım önde başlamasını sağlayacaktır. İhtisas Komisyonu Üyelerimiz ile Teknik Şartname çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GARANTİ MARKA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GARANTİ MARKA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam