ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GARANTİ MARKA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

• 15.05.2017

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GARANTİ MARKA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Ödemiş Ticaret Odası, İlçemizin öne çıkan ürünlerini marka haline getirmek için gerekli çalışmalara devam ediyor. 15.05.2017 Pazartesi günü Ödemiş Ticaret Odası Toplantı salonunda Süt ve Süt Ürünleri İhtisas Komisyonu toplandı. Toplantıya Süt ve Süt Ürünleri İhtisas Komisyonu Üyeleri, Oda Başkanımız Rıfat Eriş, Akreditasyon Danışmanı ve Marka Patent Vekili Önder Aydın katıldı. Garanti Marka Ürünleri olan Teneke Tulum Peyniri ve Tulum Loru için Teknik Şartname hakkındaki detaylar görüşüldü.

Oda Başkanı Rıfat Eriş; “14.05.2017 tarihinde gerçekleşen Ödemiş Peynir Şenliği festivalinde de vurgulandığı üzere yapmış olduğumuz peynirde markalaşma çalışmalarımızın önemi bir kez daha öne çıkmıştır.Ödemiş Peyniri’nin Markalaşması için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.”dedi.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI GARANTİ MARKA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR