ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNDAN “ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ MARKA TESCİL BELGESİNİ” ALDI.

• 16.05.2017

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI
TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNDAN
“ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ MARKA TESCİL BELGESİNİ” ALDI.

Odamız Ödemiş Ticaret Odası öz kaynakları ile 2006 yılında ilçemize ve milli eğitime kazandırılan “Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi” logosu, amblemi ve isminin haksız ve bilinçsiz kullanımının önüne geçmek amacıyla Marka Tescil Belgesi almak üzere Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvuruda bulunuldu.
Türk Patent ve Marka Kurumu yaptığı inceleme sonucunda Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi logosunu, amblemini ve ismini on yıl süreyle Marka Sahibi olarak Ödemiş Ticaret Odası'na tescil etti.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI  TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNDAN  “ÖDEMİŞ TİCARET ODASI ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ MARKA TESCİL BELGESİNİ” ALDI.