• 30.05.2017

Ödemiş Ticaret Odası’ndan Ödemiş Halk Eğitim Ziyareti

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat ERİŞ 30.05.2017 tarihinde Ödemiş Halk Eğitim Merkezi’ne ziyarette bulundu.Ödemiş Ticaret Odası’nın destekleri ile “Ödemiş’te İpek Kültürünün Yaşatılması” amaçlı Ödemiş Halk Eğitim Merkezinde açılan “Kozadan Çiçeğe Projesi” kursunu Oda Başkanı Rıfat ERİŞ ve Ödemiş Ticaret Odası Personelleri Adnan BENGİ ve Begüm KIRKAN ziyarette bulundular.Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emine BENGİ’nin makamında gerçekleşen görüşmelerin ardından hazırlanan ipek koza işlemeleri incelendi.

Oda Başkanı Rıfat ERİŞ “Ödemiş’in çok eskilere dayanan İpek ve ipek işleme kültürünün yeniden canlanması gerektiğini ve bu kültürün duyurulmasında elimizden geleni yapmaya hazırız.”dedi.Ziyaretleri için Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emine BENGİ Oda Başkanı Rıfat ERİŞ’e teşekkürlerini iletti.