Türkiye-Rusya Tarım İş Forumu / 14 Eylül 2017

• 06.09.2017

Sayın Üyemiz,

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın yazısına istinaden TOBB’dan aldığımız 05.09.2017 tarih ve 13597 sayılı duyuruda; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yrd. Mehmet Daniş ve Rusya Bakan Yrd. Yevgeniy Nepokolnov’un katılımıyla 14 Eylül tarihinde Antalya’da Türkiye-Rusya Tarım İş Forumu’nun yapılacağı, foruma katılmak isteyen firmaların Tarım Bakanlığına 8 Eylül tarihine kadar başvurmaları gerektiği belirtilmekte ve katılım başvurusu yapanlara  Rus işadamları listesi ve programın Bakanlık tarafından bilahare gönderileceği ifade edilmektedir.

Foruma katılım için aşağıdaki tablonun doldurularak  dispazar@tarim.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Ödemiş Ticaret Odası

Ad-Soyad