Haberler

ISAF 2017 FUARI ZİYARET EDECEKLERİN GÖREVLENDİRİLMESİ H.K.

  • 06.09.2017
  • odemis

Değerli Üyelerimiz,

 

Marmara Tanıtım Fuarcılık tarafından 26.08.2017 tarih ve 217/005//08-183 sayılı gelen ISAF 2017 Fuarı Ziyaret Edeceklerin Görevlendirilmesi hakkında konulu yazı aşağıda sunulmuş olup bilgilerinize sunarız.

 

 

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI

Türkiye'nin ve bölgenin kapsadığı sektörlerdeki tek fuarı ve konferansı olan Uluslararası İSAF Fuarı'nı 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde 21.kez gerçekleştirmekteyiz.

 

                         İsaf Security

                         İsaf İT Security

                        İsaf Smart Home

                        İsaf Flre&Rescue

                        İsaf Safety&Health

                        İSAF SUMMIT

21.Uluslararası Güvenlik ve RFID Fuarı

 

 

6.Uluslararası Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı

 

 

6.Uluslararası Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı

 

21.Uluslararası Yangın, Acil Durum ve Arama Kurtarma Fuarı

 

6.Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı

 

 İSAF Konferansı ve Zirve Buluşması

 

başlıklarını kapsayan ISAF'ta sektörlerin lider firmaları, ülkemizde ve dünyadaki en önemli markaların ürünlerini sergilemekte, en son teknolojiler ile ürünleri sunmakta ve en güncel ve değerli çözümler üzerine bilgi paylaşmaktadır,

Sektörün bu en önemli firmalarının yanı sıra İlgili birçok kurum, STK ve Eğitim Kurumu da sektörün gelişmesine katkıda bulunmak, ziyaretçileri bilgilendirmek ve bilgi paylaşmak amaçlı yerlerini almaktadırlar. Bu kapsamda gerçekleşen İSAF, sektörün gelişmesi, genişlemesi, ülkemizin bu anlamda bir merkez üssü olması ve yine sektörde standartların oluşması, kamuoyunda bilinçlenmenin artması yönünde de önemli katkılar sağlayan bir etkinlik olmuştur.

İSAF, sektörün uluslararası kapsamda Ülkemizde buluştuğu bu alandaki ve ülkemizi bu alanda başarı ile temsil eden çok önemli bit etkinlik olmanın onurunu da yıllardır taşımaktadır. Dünyanın birçok ülkesinden önemli firmaların katılımcı olarak yer aldığı İSAF, birçok ülkeden alım heyetleri ve bireysel ziyaretçiler tarafından da yakından takip edilmektedir. Bu anlamda da ülkemizin bu alanlarda bölgenin merkez üssü olması konusunda başarılı bir yol izlemektedir.

Kurumunuza bağlı İlgili yönetici ve yetkililer İle birim çalışanlarını ülkemizin bu alandaki tek etkinliği olan ISAF'ı ziyaret etmek üzere davet etmekteyiz. Bu amaçla ilgili tüm birimlerin ve birimlerdeki İlgili personelin görevlendirilmesi yönünde onaylarınızı saygılarımızla arz ederiz.

Bilgilerinize arz eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

 

Saygılarımızla,

 

 

ISAF 2017 FUARI ZİYARET EDECEKLERİN GÖREVLENDİRİLMESİ H.K.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam