ÖDEMİŞ TİCARET ODASI VE ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI ANTALYA YÖREX’TE

• 13.09.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ile 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında bu yıl 8'incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), Antalya Expo Center'da bugün başladı.

Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, el sanatları ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen bir organizasyondur.
Ödemiş Ticaret Odası ve Ödemiş Ticaret Borsası birlikte stant açarak ilçemizin yöresel ürünlerini ticarileşme süreçlerini desteklemek ve markalaştırmayı sağlamak, katma değerini arttırmak amacıyla Yörex Yöresel Ürünler Fuarına katılım sağladı.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI VE ÖDEMİŞ TİCARET BORSASI  ANTALYA YÖREX’TE