TASLAK MESLEK STANDARDI DUYURUSU

• 20.09.2017

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan 12.09.2017 tarih ve 13982 sayılı yazıda;

İlgi; Otopark İşletmetcileri Derneği 25/08/2017 tarih ve yazısı.

Otopark İşletmecileri Derneği tarafından Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında;

-Otopark Görevlisi-seviye 3 mesleğinde taslak meslek standardı hazırlanmıştır. Söz konusu taslağa http://www.otopark.org.tr/haberler.php?id=226 adresinden ulaşılabilmekte olup, konuya ilişkin Birliğimiz görüşleri talep edilmiştir.

Konu ile ilgili bilgi edinilmesi ve bahse konu taslak standardın incelenerek varsa görüşlerinizin yukarıdaki internet sitesinde yer alan ilgili “Görüş Değerlendirme Formu’nun en geç 29 Eylül 2017 tarihine kadar ” doldurulması gerekmektedir.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.

TASLAK MESLEK STANDARDI DUYURUSU