• 20.09.2017

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan 15.09.2017 tarih ve 14185 sayılı yazıda;

İlgi: İsrail Ticaret Ataşeliği’nin 09.07.2017 tarihli yazısı.

İsrail Ticaret Ataşeliğinden alınan ilgide kayıtlı yazıda 28-30 Kasım 2017 tarihlerinde İsrail’in Eilat kentinde düzenlenecek olan “Nadlan City: The Israeli Real Estate Convention” etkinliğine bir ticaret heyet ziyareti düzenleneceği bildirilmektedir.

İsrail Belediye Başkanları hükümet yetkilileri, inşaat sektöründeki en büyük firmaların yöneticileri ve proje sorumlularının katılacağı etkinliğin inşaat, emlak ve inşaat yan sektörlerinde İsrail’in en büyük organizasyonu olduğu ifade edilmektedir. Bahse konu organizasyonun iki ülke arasında iş birliğinin geliştirilmesine faydalı olacağı ve yaklaşık 3200 ilgili karar merciinin katılımının beklendiği iletilmektedir.

Organizasyona katılmak isteyenlerin aşağıdaki iletişim bilgileri sunulan yetkili ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

SN: Berna Uzun

Tel: 0212 317 65 47