Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA 4.0 SANAYİ DEVRİMİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

  • 10.10.2017
  • odemis

 “Yeni sanayi devrimi olarak kabul gören Endüstri 4.0’ı mercek altına almak, bu dönüşümün işletmeler için yaratacağı fırsatları ve tehditleri irdelemek üzere 25 Ekim 2017 Çarşamba saat 19:00’de Ödemiş Ticaret Odası Konferans salonunda “4.0 Sanayi Devrimi Semineri düzenlenecektir.

            4.0 Sanayi Devrimi Gelecek Projeksiyonu Değişim ve Dönüşüm Dinamikleri Semineri, Simurg Consulting Danışmanlık Hizmetleri Ali Bakmaz tarafından verilecektir.

Bu seminer ekonomik büyüme, istihdam ve sosyal istikrar için, kalıcı değer ve iş güvenliği için, daha fazla verimlilik ve yüksek yaşam standartları için, kalite ve esnekliği arttırmak için sistemlere entegre edilecek, olası verim durumlarını analizleyerek rekabet ortamında avantaj sağlayacaktır.

Endüstri 4.0 kavramı tüm hayatımıza etki edecek ve hızla gerçekleşecek bir devrim. Ulusal ve uluslararası yayınlanan tüm raporlar ve öngörüler bunu doğrulamaktadır. Tüm ülkeler bu değişimden istisnasız etkilenecekler. Gelişmekte olan ülkemizin bu dönüşümde fikir ve pay sahibi olması önem arz ediyor.

Sanayimizin rekabet avantajı kazanabilmesi için sanayi devrimini yakalaması kesinlikle gereklidir. Aksi halde zayıflayacak ve en sonunda doğal sonuç olarak yok olacaktır. Dijital sanayi dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla bu seminere tüm üyelerimizi bekliyoruz.

 

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA  4.0 SANAYİ DEVRİMİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam