ÖDEMİŞ TİCARET ODASI'NDAN S.S.BADEMLİ FİDANCILIK TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİNE ZİYARET

• 19.10.2017

Ödemiş Ticaret Odası Başkanımız Rıfat Eriş, ,Meclis Başkanımız Sefa Beyazıtlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz M.Şener Kırsoy, İbrahim Surav,Sadık Güllü, Melih Kamil Dolaylarlı,Meclis Üyelerimiz Nuri Yaşayan, Şerif Ali Kaymak, Nevzat Şen, Mehmet Savran,Şenol Savuran ve Genel Sekreterimiz Emre Çiftçi Yıllardır Odamız Üyesi olan S. S. BADEMLİ FİDANCILIK TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİNİ ziyarette bulundular.

S.S.Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Selçuk Bilgi ile sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretten sonra Kooperatifin Müdür Yardımcısı ve Finansman Sorumlusu Nuray Balcı Kooperatifteki işleyişi anlatarak kooperatif hakkında bilgiler verdi.