ETİYOPYA FUAR HAKKINDA DUYURU

• 14.11.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 09.11.2017 tarih, 17377 sayılı yazı,

İlgi: Federal Demokratik Etiyopya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin 07.11.2017 tarih ve EEA/13/17 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, ‘Ozzie International Events’ tarafından 22-23 Mart 2018 tarihlerinde, Sheraton Addis Hotel, Addis Ababa’da, ‘African Business Opportunity and Investment Expo 2018’ düzenleneceği bildirilmektedir.

Fuara katılmak isteyenlerin www.africanbusinessopportunity.com adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Fuara ilişkin bilgiler ve katılım koşulları Birliğin web sitesinde (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Etiyopya” bölümünde ekli bulunan dokümanda yer almaktadır.

Tüm Üyelerimize Duyurulur.

ETİYOPYA FUAR HAKKINDA DUYURU