Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu kuruyor.

• 04.12.2017

İlçemizde faaliyet gösteren kadın girişimciler 22.11.2017 Çarşamba günü Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda biraraya geldi. Yapılan toplantı sonucunda Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına S.S.Yeşil Bademli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülşen Görken, Başkan yardımcılığına ise Ödemiş Yöresi Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Yönetiminden Ayşe Koldaş seçildi. Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş yaptığı açıklamada; “Ülke ve yöre ekonomimize ciddi katkıda bulunan kadın girişimcilerimizi oda olarak önemsiyoruz. Oluşturduğumuz bu kurul ile kadın girişimcilerimizi odamız faaliyetlerine yön veren bir noktaya taşıyacağız. Kurulumuzun ciddi çalışmalar yaparak hem odamıza hem de Ödemiş Ekonomisi ve sosyal yaşantısına katkı sağlayacağına eminiz. Hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu kuruyor.