2018 ÇİN ULUSLARARASI İTHALAT FUARI

• 11.12.2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, 2018 yılında Çin Halk Cumhuriyeti’nde (ÇHC) Uluslararası İthalat Fuarının düzenleneceği belirtilerek, ÇHC firmaları ile ticari ilişkileri olan veya ÇHC firmaları ile ticaret yapmak isteyen Türk firmalarının Çin Uluslararası İthalat Fuarına davet edilmek istendiği ifade edilmektedir.

Söz konusu Fuara katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan formu ÇHC Ticaret Müşavirliği’ne gönderilmek üzere en geç 29 Aralık 2017 tarihine kadar TOBB’a gönderilmek üzere Odamıza (odemisto@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

2018 ÇİN ULUSLARARASI İTHALAT FUARI