Haberler

TÜRKİYE-BELARUS OSTÇG TOPLANTISI VE İNOVASYON FORUMU HK.

  • 11.12.2017
  • odemis

 Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, 13.12.2017 tarihinde Minsk’te Türkiye-Belarus Ortak Sanayi ve Teknoloji Çalışma Grubu (OSTÇG) 3.Dönem Toplantısı’nın, 14.12.2017 tarihinde ise Türkiye-Belarus İnovasyon Forumu’nun düzenlenmesi öngörülmektedir.

Belarus tarafı, 13.12.2017 tarihinde düzenlenecek olan OSTÇG 3.Dönem Toplantısında maden, tarım makine ve araç tedarikçileri, otomobil yan sanayi üreticileri, özel tasarım araç tedarikçileri, Belarus’taki serbest ekonomik bölgelere ilgi duyan şirketleri, 3. İstanbul Havaalanı ile Mersin’de yapılması planlanan nükleer enerji üretim tesisi inşaatlarına katılan şirketleri, Kanal İstanbul Projesi’ne katılmayı planlayan şirket temsilcilerini görmekten memnuniyet duyacağını belirtmiştir.

Bu itibarla, 14.12.2017 tarihinde düzenlenmesi planlanan forum çerçevesinde, Türk ve Belarus firmaları arasında iş imkanlarının değerlendirileceği ikili görüşmelerin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Minsk’e gidiş ve dönüş uçak biletlerinin ve otel rezervasyonu gibi işlemlerinin anılan ziyarete katılacak firma temsilcileri tarafından münferit olarak organize edilmesi beklenmektedir.

Bu çerçevede Türkiye-Belarus OSTÇG 3.Dönem Toplantısına ve/veya İnovasyon Forumuna ve ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmaların katılımcı formunu doldurarak en geç 08.12.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB’a (anara.daylan@tobb.org.tr) iletmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

 

TÜRKİYE-BELARUS OSTÇG TOPLANTISI VE İNOVASYON FORUMU HK.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam