ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI RIFAT ERİŞ İZMİR KALKINMA KURULU TOPLANTISINA KATILDI.

• 14.12.2017

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş 13.12.2017 Çarşamba günü İzmir Valiliği Mavi Salonun’da yeni dönem kalkınma Kurulunun ilk toplantısına katıldı. Kalkınma Kurulunda görev yapmak üzere toplantıya çevre odalardan bir tek davet Ödemiş Ticaret Odası davet edildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantı takip üyelerin seçilmesi, kalkınma kurulu başkan ve Başkan vekilinin seçilmesiyle devam etti.

Yerel ve bölgesel kalkınma konusunda sahip olduğu geniş bilgi birikimi faaliyet ve çalışmaları tecrübeleri nedeniyle kalkınma kurulunun çalışmalarına önemli katkı sağlayacak kişiler ve sivil toplum kuruluşlarını temsilen Ödemiş Ticaret Odası olarak toplantıya katıldık.