Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI "İSTİHDAM ŞURASI MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIK"

  • 14.12.2017
  • odemis

 İstihdam seferberliği kapsamında Ocak 2017’den bu yana istihdamlarını en fazla artıran iller, sektörler ve firmalar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. 

14.12.2017 Perşembe günü gerçekleştirilen Milli İstihdam Seferberliği Ödül Törenine Ödemiş Ticaret Odası Başkanımız Rıfat Eriş, Meclis Başkanımız Sefa Beyazıtlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz İbrahim Surav ve Melih Kamil Dolaylarlı, Genel Sekreterimiz İsmail Emre Çiftçi katılım sağladılar.

Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayesinde ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile TOBB tarafından düzenlenen "İstihdam Şurası ve Milli İstihdam Seferberliği Ödül Töreni"ne katıldı.Ödül töreninde konuşan TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa camiası olarak Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "İş dünyası olarak ülkemize ve kendimize artık daha fazla güveniyoruz, cesaretle adım atıyoruz." dedi.​

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İstihdam Şurası'nda yaptığı konuşmada şubat ayında başlattıkları istihdam seferberliğine katılan iş dünyasına şükranlarını sundu.

Erdoğan, seferberlik kapsamında 2017 yılından şu ana kadar 1,5 milyon kişiye ilave istihdam sağlanmasının Türkiye için bir rekor olduğuna işaret ederek, "Türkiye'nin geleceği ile ilgili kriz tellallığı yapanlara vereceğimiz en güzel cevap işte bu tür gelişmelerdir. Ülkemizin üçüncü çeyrekte yüzde 11,1 oranında büyümesine dudak bükenlerin elde ettiğimiz 1,5 milyon kişilik ilave istihdamı takdir etmelerini elbette beklemiyoruz. Sadece gölge etmesinler, ayağımıza bağ olmasınlar, vaktimizi boşa harcamasınlar yeter, başka ihsan istemeyiz. Biz milletimizle, iş dünyamızla, esnafımızla, sanatkarımızla, çalışanlarımızla el ele verir Allah'ın izniyle önümüzdeki tüm engelleri aşarak hedeflerimize ulaşırız." diye konuştu.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI  "İSTİHDAM ŞURASI MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIK"

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam