Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI AGROEXPO 13.ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA

  • 31.01.2018
  • odemis
Orion Fuarcılık tarafından 01-04 Şubat 2018 tarihleri arasında İzmir-Gaziemir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenecek olan, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ilk dört tarım fuarından biri olma özelliğini taşıyan 2018 13. AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM HAYVANCILIK FUARI’NDA ÖDEMİŞ TİCARET ODASI OLARAK STANT AÇILACAKTIR. 64 metrekarelik stand ile bölgemiz temsil edilecektir.
Ödemiş Ticaret Odası olarak amacımız üyelerimizin ürünlerini dış pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, yabancı firmalar ile ilişkilerini ve işbirliklerini güçlendirmektir.
Tüm dünyada hızla gelişen süt ve et sektörlerine yönelik; süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, işleme, dolum, soğutma, depolama, lojistik ve ambalaj konularına yenilikçi çözümler üreten firmaları ve nitelikli ziyaretçileri 01 - 04 Şubat 2018 tarihlerinde ilk kez ''Süt, Et ve Teknolojileri Özel Bölümün'de buluşturmaya hazırlanıyor.
Fuarın ilk günü olan 1 şubat 2018 Perşembe günü Et Zirvesi, fuarın 2.günü olan 2 Şubat Cuma günü ise Süt Zirvesi gerçekleşecektir. Bu zirveler kapsamında sektörün belirleyicilerinin ve akademisyenlerinin rol alacağı çalıştaylar, süt ve et ile ilgili doğru bilinen yanlışlara ışık tutacak mini paneller, peynir tadım etkinlikleri, coğrafi işaretli peynirler sergisi, ünlü isimlerin yer alacağı Et Showlar, rekor denemeleri ve dikkat çekici daha bir çok etkinlik katılımcı ve ziyaretçilerle buluşacak. Ülkemizin süt ve et ürünlerinde önde gelen birçok il ve ilçesinin ayrı ayrı standlarda 400'ü aşkın yöresel ve coğrafi işaretli ürününün tanıtması hedeflenmektedir.
Fuara katılan firmaların ürün ve hizmetlerini kurum, kuruluş ve firmalara tanıtmak, sunuş yöntemlerini gözlemlemek ve kurum imajlarını gözden geçirmek, aradıkları ürünlere bol çeşit arasından kolayca ulaşabilme imkanı sağlayacak olması bakımından stratejik bir öneme sahiptir.



ÖDEMİŞ TİCARET ODASI AGROEXPO 13.ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam