Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA MEYBEM BELGELENDİRME SINAVLARI YAPILDI.

  • 08.02.2018
  • odemis
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iştiraklerinden MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş tarafından Ödemiş Ticaret Odası işbirliğinde Ahşap Kalıpçı, Sıvacı, Seramik Karo Kaplamacısı ve Betonarme Demircisi meslekleri için Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları yapıldı.

İş kazalarını en aza indirmek ve çalışanların nitelik seviyesini yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen mesleki yeterlilik sınavı Ödemiş Ticaret Odası vasıtasıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin kuruluşu olan yetkili belgelendirme kuruluşu MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. tarafından yapıldı.

Mesleki yeterlilik belgesi almak için sınavlara katılan adaylar ilk olarak yazılı sınava girdi. Yazılı sınavın ardından adaylar mülakat ve uygulamalı olarak sınava tabi tutuldu. Sınav sonunda başarılı olan adaylar, Mesleki Yeterlilik Kurumundan mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanarak, belge aldıkları mesleklerde faaliyetlerine devam edebileceği ifade edildi.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA MEYBEM BELGELENDİRME SINAVLARI YAPILDI.
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI’NDA MEYBEM BELGELENDİRME SINAVLARI YAPILDI.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam