Haberler

CHP ÖDEMİŞ İLÇE TEŞKİLATI KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI ÖDEMİŞ TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNU ZİYARET ETTİ.

  • 19.02.2018
  • odemis
16.02.2018 Cuma günü CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik, CHP Ödemiş İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Sezer Türkmenoğlu, CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Dalar, Reklam ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hülya Şengül, Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Müşerref Baştürk, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Serap Eker, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Okgül Ödemiş Ticaret Odası’nı ziyaret ettiler.

Ziyarette Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülşen Görken, Başkan Yardımcısı Ayşe Koldaş ve Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Mualla Akgün, Tülin Bozoğlu ve Ebru Şenyüz Özçırak bulundular.

CHP Ödemiş İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Sezer Türkmenoğlu; Kadın dayanışması sağlamak adına kadınların yanında olacaklarını ve kadınların her türlü dertlerini sıkıntılarını dinleyeceklerini belirtti.
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş;
"Bizlerde Ödemiş Ticaret Odası olarak Kadınların ekonomide daha çok yer almaları için gayret gösteriyoruz ve bu kapsamda çok yönlü çalışmalar yapıyoruz.
Eriş; Bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti."
CHP ÖDEMİŞ İLÇE TEŞKİLATI KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI ÖDEMİŞ TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNU ZİYARET ETTİ.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam