• 21.02.2018

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 09.02.2018 tarih ve 0511-37 sayılı yazıda;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü’nden TOBB’a gönderilen 29.01.2018 tarih ve 60036944-720-E.7851 sayılıda yazıda; Çalışma Genel Müdürlüğü tarafından Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) teknik desteği ile yürütülen “Çalışma Hayatında Sosyal Diyaloğun Geliştirilmesi Projesi” kapsamında “Şirket Düzeyinde Sosyal Diyalog En İyi Uygulama Yarışması” düzenlendiğinin belirtildiği,
Türkiye’de şirket düzeyinde sosyal diyalog mekanizmalarının geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla mevcut şirket uygulamalarının belirlenmesi ve iyi uygulamaların tespit edilerek kamuoyuna tanıtılması yoluyla desteklenmesi amacıyla düzenlenen yarışma ile ilgili detaylı bilgilere www.csgb.gov.tr ve www.sosyaldiyalog.org internet adreslerinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.
Yarışma ile ilgili başvuru koşullarının yer aldığı şartname aşağıdaki ekte yer almaktadır.

Önemle duyurulur.
Sosyal Diyalog (1.40 MB)