22/02/2018 KÜRESELLEŞME-İŞ DÜNYASI VE TÜKETİCİLER/ MÜŞTERİLER SEMİNERİ

• 23.02.2018
Ege Üniversitesi Doç.Dr. Aykan Candemir ve Business Factory Yönetim Danışmanlığı Şirketi Kurucu Ortağı Oğuzhan Acar’ın sunumlarıyla Ödemiş Ticaret Odası Konferans salonunda seminer gerçekleştirildi.
Seminerde küreselleşen dünyadaki son gelişmeler yanında şirketlerin ve kurumların/odaların bölgesel rekabet güçlerinin artırılmasına yönelik devlet fırsatları paylaşıldı.
Bununla birlikte bu fırsatlardan faydalanabilmek için izlenmesi gereken yol haritası katılımcılara aktarıldı.
Küresel ekonominin hakim olduğu ve rekabet ortamının gitgide zorlaştığı dünyamızda, üretilen mal ve hizmetlerin çeşitliliğinin artması, üretim kalitesi, üretilen mal ya da hizmetin fiyatı, tedarikçi ilişkileri, dağıtım hızı gibi faktörlerin yanı sıra pazarlamanın öneminin de daha da artırmış olduğu seminerde anlatıldı.
22/02/2018 KÜRESELLEŞME-İŞ DÜNYASI VE TÜKETİCİLER/ MÜŞTERİLER SEMİNERİ