Haberler

SN. BAKANIMIZIN JAPONYA ZİYARETİ H.K.

  • 26.02.2018
  • odemis
Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlği'nden Odamıza gelen yazıda; Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin, Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı (METI) Sayın Hiroshige Seko ile Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvesi (TRINS) 3. Toplantısını gerçekleştirmek, Japonya Toprak, Altyapı ve Turizm Bakanı (MLIT) Sayın Keiehi İshii'nin katılımları ile "Türk-Japon Müteahhitlik İşbirliği Semineri" organizasyonunu gerçekleştirmek ve önde gelen Japon firmalarının CEO'ları ile bir yuvarlak masa toplantısı yapmak üzere, 12-13 Mart 2018 tarihlerinde Japonya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştireceği ifade edilmektedir.

Söz konusu ziyarette gündeme getirilmesinde yarar görülen hususların Ekoomi Bakanlığı'na iletilmek üzere 27 Şubat 2018 Salı günü mesai bitimine kadar Birliğe (Fax: 0312 218 22 09, E-posta: basak.onur@tobb.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız,
SN. BAKANIMIZIN JAPONYA ZİYARETİ H.K.

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam