ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI ODA ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

• 01.03.2018
Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş ve Genel Sekreter İsmail Emre Çiftçi 28 Şubat Çarşamba günü KESSAN RÖMORK-MEHMET KESKİN, TİRYAKİOĞLU DALGIÇ POMPA MEHMET PEZÜK, MERT REMORK LTD.ŞTİ Firmalarının iş yerlerini ziyaret etti.
Yapılan Ziyarette Firma temsilcileri ile bir araya gelerek Sektör ve Oda ile ilgili üyelerin talepleri dinlendi. Oda faaliyetleri ile ilgili üyelere bilgi aktarıldı. Sohbet ortamında geçen görüşmede, firma yetkilileri Sektörde yaşadıkları sıkıntıları ve Odadan beklentilerini dile getirerek, Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ilettiler.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI BAŞKANI ODA ÜYE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.