KUŞAK VE YOL 3. ZİRVESİ

• 06.03.2018
Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

T.C. Dışişleri Bakanlığı ve Hong Kong Başkonsolosluğumuzun ilgili yazılarına atfen, Hong Kong Özel İdare Bölgesi yönetimi ve Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi (HKTDC) tarafından 2016 yılından itibaren düzenlenmeye başlanan Kuşak ve Yol Zirvesi'nin üçüncüsünün 28 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, HKTDC'den alınan davet yazısında, 2017 Eylül ayında gerçekleştirilen son Zirve'ye Türkiye tarafından verilen destek için teşekkür edilmekte olduğu, anılan zirveye 3.000 resmi görevli ile 50 ülkenin önde gelen işadamının katıldığı, 170 ayrı projeye yatırım imkanının araştırıldığı ve 210'dan fazla toplantı yapıldığı kaydedildiği ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe http://www.beltandroadsummit.hk/en/index.html linkinden ulaşılabilmekte olup, ayrıntılı bilgi için HKTDC'de  Fiona Chan (Tel: +852 2584 4469, E-posta: fiona.wm.chan@hktdc.org ) ve Sally Lau (Tel: +852 2584 4177, E-posta: sally.ss.lau@hktdc.org ) ile irtibata geçilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,