Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN SEMİNER-SÖYLEŞİ

  • 14.03.2018
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulumuzun organizasyonu ile Sosyal Girişimcinin Öyküsü Kadınsan Yaparsın semineri gerçekleştirilecektir.

Seminer Gazeteci, Yazar, Eğitmen Tuba İlze’nin anlatımıyla 22 Mart Perşembe günü Saat: 19.30’da Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda yapılacaktır.

KADINSAN YAPARSIN, kadın girişimciler arası iletişim platformunun ortaya çıkış süreci, eski gazeteci ve eğitmen Tuba İlze'nin "KADINSAN YAPARSIN: Girişimciliğin Sancılı, Heyecanlı Yolları" isimli Yönetim kitabı ve haber sitesi ile başladı.

Ortaya çıkan ihtiyaçlar ile birlikte iş yapan ve yapmayı düşünen kadınların bir araya gelmesi, birbirlerinden öğrenmesi, iş birliği fırsatlarını sorgulaması amacıyla KADINSAN YAPARSIN BULUŞMALARI organize edilmeye başlandı. Bir yıl içerisinde düzenlenen 32 organizasyonla iş yapan veya yapmayı düşünen 1.000 kadın ile yüz yüze temas kuruldu. Sosyal medya platformları, kitap, internet sitesi aracılığı ile binlerce kadına ulaşıldı. Organizasyon katılımcıları arasında etkileşim ve iletişimin sürmesi ve tüm etkinlik katılımcılarının birbirini tanıması için sosyal medyada etkinlik katılımcılarına özel iletişim platformu oluşturuldu. İhtiyaçlar doğrultusunda eğitim programları geliştirildi. KADINSAN YAPARSIN, bağımsız bir sosyal girişim, iletişim ve gelişim platformudur.

Bu seminer sayesinde birbirimizi tanıyacak, ilham alacak, öğrenecek, birlikte düşünecek, işbirliği imkanlarını değerlendirecek, birbirimize katkıda bulunacağız.

Bir çıkış yolu bulmaları gerektiğinin farkında olan, sadece bir yola, bir rehberliğe ihtiyaç duyan, çalışkan ve becerikli kadınlar…

Hayalimiz; tüm bu kadınlarla bildiklerimizi, öğrendiklerimizi, duyduklarımızı paylaşmak. İşlerine yarayabilecek, motive edebilecek, yeni bir ufuk açabilecek bir kaç cümle kaleme almak.

Etrafındaki ve en önemlisi zihnindeki seslerin hayallerini bastırmasına izin verme! Sen, kadınsın yaparsın. KADINSAN YAPARSIN.

Seminere herkesi bekliyoruz.

 

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUNDAN SEMİNER-SÖYLEŞİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam