Haberler

BİR SOSYAL GİRİŞİMCİNİN ÖYKÜSÜ: KADINSAN YAPARSIN SEMİNER-SÖYLEŞİ

  • 23.03.2018
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulumuzun organizasyonu ile Bir Sosyal Girişimcinin Öyküsü Kadınsan Yaparsın semineri gerçekleştirildi.

Seminer Gazeteci, Yazar, Eğitmen Tuba İlze’nin anlatımıyla 22 Mart Perşembe günü Odamız Konferans Salonunda yapıldı.

İş yapan ve iş yapmayı düşünen kadınları bir araya getirerek birbirlerinin hikayelerinden ilham almaları ve birbirleriyle iş birliği imkanlarını sorgulamaları amacıyla düzenlenen "Kadınsan Yaparsın" buluşmasında kadın girişimciler bir araya geldiler.

Etkinlik kapsamında, “Kadınsan Yaparsın” kitabının yazarı ve kadın girişimcileri biraraya getiren Kadınsan Yaparsın isimli web sitesinin kurucusu Tuba İlze, girişimciliğe bir sunum yaptı. Sunumunda, yazmış olduğu kitabına konu olan girişimciliğin sancılı heyecanlı yolları konusunda paylaşımlarda bulunan İlze, toplantıya gösterilen yoğun ilgi ve katılımdan mutluluk duyduğunu ifade etti. İlze, amaca uygun çok verimli görüşmelere fırsat oluşturdukları için Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülşen Görken'e ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesine ev sahipliği için Ödemiş Ticaret Odası’na teşekkür etti.

BİR SOSYAL GİRİŞİMCİNİN ÖYKÜSÜ: KADINSAN YAPARSIN SEMİNER-SÖYLEŞİ
BİR SOSYAL GİRİŞİMCİNİN ÖYKÜSÜ: KADINSAN YAPARSIN SEMİNER-SÖYLEŞİ

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam