3. İran Maden ve Maden Endüstrisi Toplantısı

• 30.03.2018

Sayın Üyemiz,

TOBB'dan alınan 21.03.2018 tarih ve 4902 sayılı yazıya istinaden İran İslam Cumhuriyeti’nden alınan notaya atfen, 3. İran Maden ve Maden Endüstrisi Toplantısı’nın, uluslararası şirketler arasında irtibat ve işbirliği ortamını sağlamak ve İran’a yabancı yatırımları çekmek amacıyla, İran islam Cumhuriyeti Madenler ve Maden Sanayini Geliştirme ve Yenileme Kurumu tarafından, 2-3 Temmuz 2018 tarihlerinde Tahran’da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla sözkonusu toplantı ile ilgili detaylı bilgilere www.iicic.com/imis2018 internet sayfasından ve imis@iicic.com elektronik posta adresinden ulaşılabileceği bildirilmektedir.

3. İran Maden ve Maden Endüstrisi Toplantısı