Haberler

2017 Yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması Hakkında

  • 30.03.2018
  • odemis

 Sayın Üyemiz,

İstanbul Sanayi Odasından alınan bir yazıda, İstanbul Sanayi Odası tarafından 1968 yılından bu yana her yıl kamuoyuna sunulan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu çalışmasına katılabilme alt sınırının üretimden satışlarda 80 Milyon TL olarak tespit edildiği ve büyüklük sıralamasında temel kriter olarak alınan net üretimden satış verilerinin Kurumlar Vergisi Beyannamesi(E-beyanname)ile tutarlı olması gerektiği bildirilmektedir.

Üretimden satışları 80 Milyon TL’yi aşan ve 2017 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında yer almak isteyen üyelerimizin;

www.iso500.org.tr adresinde yer alan “Anket Kullanıcı Girişi” uygulamasını kullanarak anket bilgilerini doldurmaları ve mali mühür uygulaması ile Kurumlar Vergisi Beyannanmesini(E-beyanname)

3 Mayıs 2018 tarihine kadar sisteme yüklemeleri gerekmektedir.  Bu tarihe kadar “Anket Kullanıcı Girişi” uygulamasını kullanarak e-beyannamelerini yüklemeyen firmalar değerlendirmeye alınamayacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla

2017 Yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması Hakkında

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam