Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti hakkında

• 30.03.2018

Sayın Üyemiz,

Kalkınma Ajansı Invest in Mecklenburg-Vorpommern GmbH 11 Nisan Çarşamba saat 10:00’da Ege İhracatçı Birlikleri

Binasında Almanya’nın kuzeydoğu bölgesi Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti hakkında TANITIM TOPLANTISI düzenlemektedir.

Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti Ekonomi, Çalışma ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Sayın Dr. Stefan Rudolph ve Invest in MV Kalkınma Ajansı’nın CEO’su Sayın Michael Sturm İzmir’i ziyaret ederek ilgili firmalar ile tanışarak Mecklenburg-Vorpommern’da olası yatırım, şirket kurma, güçlü altyapısı, gelişmiş ulaşım yolları, uygun ticari ve endüstriyel alanları, bilimsel kurumları, sektörler ile ilgili güncel gelişmeler ve teşvik avantajları hakkında detaylı bilgi vereceklerdir.

Toplantı katılımı ücretsizdir fakat katılım için kayıt zorunludur.

Başvuru için aşağıdaki linke tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız,

Mecklenburg-Vorpommern Eyaleti hakkında