TEMİNAT BULUNAMAYAN RİSKLER

• 27.04.2018

Tehllikeli Risklere Yönelik Bilgi Toplama Çalışması

TOBB'dan aldığımız 20/04/2018 tarih ve 0543/ sayılı yazıya atfen; Sigorta teminatı bulamayan ya da çok yüksek primler ile sigorta yaptırmak zorunda kalan aşağıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren firmaların tespit edilmesine yönelik Birliğimizce bir çalışma yapılmaktadır. Bu kapsamda, ekte bulunan soru formunun doldurularak Levhaya kayıtlı bir Sigorta Acentesine en geç 15 Mayıs 2018 tarihine kadar iletmenizi rica ederiz.

Konuya ilişkin olarak 444 95 59 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Üyelerimize önemle duyurulur.

İlgili Sektörler:

• ·         Mobilya imalatı
  • ·         Kauçuk ve plastik ürünlerin imalatı
  • ·         Suni veya sentetik elyaf imalatı
  • ·         Ağaç, ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı (mobilya hariç); saz, saman ve benzeri malzemelerden örülerek yapılan eşyaların imalatı
  • ·         Deri ve ilgili ürünlerin imalatı
  • ·         Giyim eşyalarının imalatı