SRİ LANKA YATIRIM VE İŞ İMKÂNLARI TOPLANTISI

• 27.04.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden 28/03/2018 tarih ve 0411/5239 sayılı yazıda; 19-21 Haziran 2018 tarihleri arasında, Sri Lanka’nın başkenti Kolombo’da “Sri Lanka Yatırım ve İş İmkânları Toplantısı” düzenleneceği belirtilmiştir.

Yazıda devamla, 3 gün sürmesi planlanan toplantının temel konusunun “Refah için Ortaklık” olacağı, etkinlik kapsamında B2B görüşmeleri ve saha ziyaretlerinin gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Etkinlik programı hedef sektörler, Sri Lanka ekonomisine bakış, konaklama imkanları ve etkinlik kayıt formunu içeren tanıtıcı broşürü (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmekte olup, etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://invest-srilanka.lk web adresinden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize Duyurulur.

SRİ LANKA YATIRIM VE İŞ İMKÂNLARI TOPLANTISI