02/05/2018

• 02.05.2018

300 yataklı, değişen ve gelişen teknoloji sistemiyle hizmete giren Ödemiş Devlet Hastanemize destek veren tüm kurumların, vatandaşların katıldığı Hastanedeki törene Oda Başkanımız Rıfat Eriş, Meclis Başkanımız İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Nuri Yaşayan, Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Halıcı, Sadık Güllü, Ufuk Atik katılım sağladılar.

Ödemiş Kaymakamımız Sayın Celil Ateşoğlu, İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur ve Ödemiş Başhekimimiz Dr. Ömer Koçak konuşmalarında bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan, az çok demeden destek sağlayan tüm Kurumlara ve vatandaşlara teşekkürlerini ileterek, plaket takdim ettiler.
Ödemiş Ticaret Odası'nın Ödemiş Devlet Hastanesine sağlamış olduğu destekler adına plaketi Oda Başkanımız Rıfat Eriş aldı.

02/05/2018