Haberler

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLĞİNİN 74. GENEL KURULU’NA KATILDI

  • 15.05.2018
  • odemis

 Ödemiş Ticaret Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Mali Genel Kurulu için Ankara’daydı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler 14.05.2018 tarihinde Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

TOBB'un 74'üncü Genel Kurulu 15.05.2018 Salı günü M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, TOBB camiası üyelerinin, bürokratların, siyasilerin, Oda-Borsa Başkanlarının ve TOBB Delegelerinin katılımıyla TOBB ETÜ’de gerçekleştirildi.

TOBB Genel Kurulu'na Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Oda Meclis Başkanı İbrahim Surav, Yönetim Kurulu Başkan Vekili-TOBB Delegesi Nuri Yaşayan, Genel Sekreter Emre Çiftçi katıldı.

TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada; İş dünyası olarak kendilerine güvendiklerini belirterek, “Hedeflerimiz büyük. Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak" dedi.

Oda ve Borsalarda Tahkim ve Arabuluculuk Merkezleri açacaklarını kaydeden Hisarcıklıoğlu, yeni dönemde daha çok çalışacaklarını belirterek, "Yeni dönemde daha çok çalışacağız, daha hızlı çalışacağız, daha verimli çalışacağız. Önce KOBİ'lerimizi küresel KOBİ'ler haline getirmeliyiz, Sanayi 4.0 ile sanayimizi bir üst seviyeye çıkarmalıyız. Türkiye sadece bölgesinin değil, dünyanın ekonomik devi olacak. Dünyada en fazla uluslararası müteahhit Türkiye'den çıkacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün ve aziz şehitlerimizin emaneti olan bu ülke, hepimizin omuzlarında yükselecek ve yeniden lider ülke haline gelecek. Bunu da hep birlikte başaracağız" açıklamalarında bulundu.

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLĞİNİN  74. GENEL KURULU’NA KATILDI
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLĞİNİN  74. GENEL KURULU’NA KATILDI
ÖDEMİŞ TİCARET ODASI TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLĞİNİN  74. GENEL KURULU’NA KATILDI

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam