Haberler

INTERAGRO 2018 TARIM FUARI DUYURUSU

  • 14.06.2018
  • ezgi

 

INTERAGRO 2018 TARIM FUARI DUYURUSU

18 – 22 Eylül 2018 tarihlerinde Bosna Hersek – Sırbistan ‘da düzenlenecek Interagro 2018 Tarım  Fuarına Ödemiş Ticaret Odası olarak üyelerimizle katılıyoruz. Fuara katılmak isteyen üyelerimizin Odamıza başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Not: Katılım kontenjanı sınırlı sayıdadır.

 

ÖDEMİŞ TİCARET ODASI INTERAGRO 2018 TARIM FUARI

BOSNA HERSEK – SIRBİSTAN

18 – 22 EYLÜL 2018

BOSNA HERSEK – SIRBİSTAN

Mostar , Saray Bosna , Belgrad

Belgrad ‘ ta müzikli eğlenceli akşam yemeği dahil !

1.Gün: Ödemiş – İzmir – Saraybosna

Ödemiş Salı Pazarından 01:00 ‘da yolculuğumuz başlıyor. İzmir Adnan Menderes havaalanına varışımızın ardından 03:45 Türk Hava Yolları uçuşu ile İstanbul aktarmalı Saraybosna ‘ ya varıyoruz. Pasaport kontrollerinin ardından turumuz başlıyor. Meşhur Baş Çarşı , Tarihi Osmanlı Hanı , Morica Han , Katolik Katedrali, Sinangog , Hüsrev Bey ve Ferhadiye Camiileri , 1914 ‘ te Franz Ferdinand suikastinin gerçekleştiği Latin Köprüsü, Eski Kütüphane , batı tarzı binalarını görebileceğimiz Ferhadiye Caddesi gezilerimizin ardından otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Saraybosna ‘ daki otelimizde.

2.Gün: Saraybosna –   Mostar –    Saraybosna

Sabah kahvaltımızı otelimizde açık büfe olarak aldıktan sonra, Mostar’a doğru hareket ediyoruz. İlk durağımız olan Osmanlı Köyü Poçitel’e ulaşıyoruz. Poçitel Köyü gezimizin ardından Mostar’a ulaşıyoruz. Mostar Köprüsü, Kuyumcular Çarşısı, Koska Mehmed Paşa Camii , Eski Hamamı gördükten sonra serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanımızın ardından Saraybosna’ya ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Saraybosna’ daki otelimizde.

3.Gün: Saraybosna – Bıjeljına – Belgrad

Sabah açık büfe kahvaltımızın ardından Interagro 2018 Fuarı’ nın yapılacağı Bijeljina şehrine yolculuk yapıyoruz. Fuar alanında verilecek serbest zamanın ardından Sırbistan yolculuğumuza başlıyoruz. Sırbistan sınırında yapılacak pasaport kontrollerinin ardından Belgrad’ a hareket. Akşam yemeği ve konaklama Belgrad’daki otelimizde.

4.Gün: Belgrad

Sabah kahvaltının ardından Şehir turumuz için hareket. Beyaz Şehir anlamına gelen Kanuni Sultan Süleyman tarafından ele geçirilen, Belgrad panoramik turumuz sırasında Osmanlı eseri olan Kalemegdan ( Kale Meydanın ) , Mora Fatihi Damat Ali Paşa Türbesi, Mehmet Paşa ( Sokullu Mehmet Paşa ) çeşmesi, Belgrad galibi heykeli, Fikirbayır, Stambol (İstanbul ) Kapısı, Askeri Müze, Saat Kapı ve Müzesi, Nebojsa Kulesi Sava ve Tuna nehirlerinin birleştiği nokta, Bayraklı Camii, Osmanlı ‘ya karşı isyanı başlatan yer olan Çukurçeşme,  meşhur kafe ve dükkanlarıyla ünlü Knez Mihalijova sokağı, Skardarlija Sokağı, St. Sava Kilisesi ve Cumhuriyet Meydanı görülecek yerler arasındadır. Gece konaklama otelimizdedir.

5.Gün: Belgrad – İzmir – Ödemiş

Sabah kahvaltısının ardından, odaların boşaltılması ve havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli sefer ile İstanbul Atatürk Havaalanı aktarmalı İzmir yolculuğumuzu gerçekleştiriyoruz. Havaalanına varışımızın ardından pasaport kontrolleri ver aracımızla Ödemiş’ e transfer.

VİZE UYGULAMASI YOKTUR.

 

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

*LÜX OTOBÜSLER İLE ÖDEMİŞ’TEN ÖDEMİŞ’E ULAŞIM

*BELGRAD’DA 2 GECE , SARAYBOSNA’DA 2 GECE OLMAK ÜZERE TOPLAM 4 GECE KAHVALTI DAHİL 4*, 5* OTELLERDE KONAKLAMA

*KONAKLAMA OLACAK GECELERDE AKŞAM YEMEKLERİ (4 ADET ) ( BELGRAD’DA BİR GECE CANLI MÜZİKLER İLE RESTAURANTTA AKŞAM YEMEĞİ YENİLECEKTİR.)

*HAVALİMANI VERGİLERİ

*MOSTAR, SARAYBOSNA, BELGRAD, ŞEHİR TURLARI

*PROFESYONEL TÜRKÇE REHBERLİK HİZMETLERİ

*ZORUNLU SEYAHAT SİGORTASI(1617 SAYILI YASA GEREĞİ DÜZENLENEN MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASIDIR.)

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

*YURTDIŞI ÇIKIŞ HARÇ PULU ( 15 TL ) *TÜM KİŞİSEL HARCAMALAR *PROGRAMDA BELİRTİLMEYEN TÜM GEZİ  VE TURLAR *ÖĞLE YEMEKLERİ *MÜZE VB. GİRİŞ ÜCRETLERİ* REHBER ve ŞOFÖR BAHŞİŞLER *SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI

İKİ VEYA ÜÇ KİŞİLİK ODADA KİŞİBAŞI: 635 €           TEK KİŞİLİK ODA FARKI : 85 €

INTERAGRO 2018 TARIM FUARI DUYURUSU

Ödemiş Ticaret Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam