TÜRKİYE-GANA TİCARET VE YATIRIM İŞ FORUMU

• 08.08.2018

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) ve Gana Cumhuriyeti Anakara Büyükelçiliği işbirliğiyle 08/08/2018 çarşamba günü Türkiye Cumhuriyeki arasında ekonomik ticari, ithalat ve ihracat ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla Gana Cumhuriyeti İş ve Konut Bakanı Sayın Samuel Atta Akyen, Gıda ve Tarım Bakanı Sayın Sagre Bambangi, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Catherine Afeku ve Yatırım Teşvik Merkezi CEO'su Sayın R. Yofi Grant'ın katılımıyla Gana Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti, vatandaşlarından oluşan çok sayıda iş adamı, iş kadını ve yatırımcılarının katılımıyla yapılacaktır.

ADRES-İLETİŞİM: Meyra Palace Hotel Oğuzlar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 06520 Çankaya/Ankara

SANKON iletişim 0312 212 06 00

EMAİL: sankonorg@hotmail.com