Saraybosna Helal Fuarı 2018

• 31.08.2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza ulaşan yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen, Bosna Bank International (BBI) ve uluslararası paydaşlarının organizasyonunda, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Sn. Bakir İzetbegoviç’in himayelerinde 27-29 Eylül 2018 tarihlerinde “Saraybosna Helal Fuarı 2018” düzenleneceği belirtilmekte ve bu etkinliğin endüstrinin farklı kollarını bir araya getirerek Güneydoğu Avrupa’da bir ilki teşkil edeceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar hakkında detaylı bilgiye www.sarajevohalalfair.com adresinden ulaşılabileceği iletilmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

Saraybosna Helal Fuarı 2018