İİT Üyesi Ülkeler İçin 16. Ticaret Fuarı

• 31.08.2018

Sayın Üyemiz,

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, Irak Hükümeti’nin himayelerinde, Irak Fuarlar ve Ticari Hizmetler Devlet Kurumu ve ICDT işbirliğinde, ‘İslam İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeler için 16. Ticaret Fuarı’nın 7-13 Nisan 2019 tarihinde Irak, Bağdat’ta düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda fuar alanının metrekare fiyatları aşağıdaki gibi sunulmuş olup, konuya ilişkin ayrıntılı bilgiye aşağıda isim ve iletişim bilgileri yer alan görevliden ulaşılabilmektedir:

• Donanımlı fuar alanının metrekare fiyatı: 150 ABD Doları
  • Donanımsız kapalı alanının metrekare fiyatı: 100 ABD Doları
  • Boş alanın metrekare fiyatı: 60 ABD Doları

Sözkonusu fuarı başvuru formuna, www.tobb.org.tr ‘hizmetler’ başlığı altındaki ‘Uluslararası İş İmkanları/ Yurtdışı Etkinlikler bölümünde yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Ödemiş Ticaret Odası